MPM mostra la seua solidaritat amb els treballadors de RTVV

La Associació “Mujeres Periodistas del Mediterráneo” mostra la seua solidaritat amb els treballadors i treballadores afectats per l’ERO presentat hui per la Direcció de Radio Televisió Valenciana.

Les xifres d’acomiadament anunciades superen a les previstes de manera inicial arribant fins els 1295 periodistes valencians.

Una vegada més, són els i les professionals de la comunicació els que pateixen les conseqüències directes d’esta crisi trobant-se a una delicada situació al eixir a un món laboral on cada vegada és més difícil trobar feina de periodista.

Des de Mujeres Periodistas del Mediterráneo lamentem la pèrdua que la societat valenciana està vivint, ja que a més dels periodistes afectats per l’ERO, la societat valenciana també en patirà les conseqüències. La finestra oberta i en valencià que des de l’any 1989 informa de les noticies ocorregudes a la nostra Comunitat ha patit hui un fort colp.

En paraules de la Presidenta de MPM, Marosa Montañés, “la situació és més que lamentable. Ens afegim al gran malestar dels nostres companys i companyes. A més, com a Associació vinculada a FAPE anem a continuar treballant per la dignitat de la professió periodística, a més de pel llibre exercici dels comunicadors i per la llibertat d’informació de la societat valenciana”

 

Mujeres Periodistas del Mediterráneo

Esta entrada fue publicada en blog, Noticias. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.